Brúzdajte mediálnou históriou klientov priamo v RAYNETe

Brúzdajte mediálnou históriou klientov priamo v RAYNETe
Získajte ucelený obraz o veľkých klientoch, obchodných partneroch a konkurencií. Čo sa o nich píše v tlačených a online médiách priamo v RAYNET. Nainštalujte si chytré rozšírenie NewtonOne, ktoré zastane prácu súkromného očka.

Obchodujete s mediálne propíranými klientov? Používate aplikáciu NewtonOne alebo uvažujete o monitoringu médií? V tom prípade máme dobrú správu – prinášame novú integráciu, vďaka ktorej získate ucelený obrázok o veľkých klientoch, obchodných partneroch a konkurencií.

NewtonOne vám ušetrí čas nad sledovaním diania okolo vašich klientov. Znalosť ich aktivít je totiž pre obchodníka rovnako dôležitá ako dobre vyžehlená kravata. Po prepojení CRM a NewtonOne uvidíte u kontaktov v adresári RAYNET ich mediálne zmienky. 

Čo integrácia vie

S plateným účtom NewtonOne môžete sledovať mediálnu históriu klientov až do roku 1996. Čerpá z českých i zahraničných zdrojov. Zistíte napríklad:

  • kde a v akej súvislosti sa o klientovi hovorilo alebo písalo,
  • do ktorých médií poskytol rozhovor,
  • na akých projektoch sa podieľal
  • alebo s kým v minulosti uzavrel spoluprácu.

Kompletná verzia aplikácie NewtonOne je spoplatnená individuálnou čiastkou. V nastavení nájdete aj variantu zadarmo, s ktorou máte k dispozícii mediálnu históriu za posledných 90 dní.

Ako presne to funguje

Integrácia vám zaberie len pár minút. Aplikácia čerpá dáta z mediálneho archívu a aktualizuje ich zakaždým, keď si otvoríte záložku konkrétneho klienta.

Vyskúšajte si monitoring médií za posledných 90 dní vďaka prepojeniu RAYNET a NewtonOne zadarmo. Stačí si len integráciu sprevádzkovať vo vnútri RAYNETu.

Pozrite na náš videonávod, ako na prepojenie krok po kroku: