Integromat: Prepojte si RAYNET so 100+ ďalšími službami

 
Spojili sme sily s Integromatem, automatizačným a integračným nástrojom od českých vývojárov. Vďaka nemu prepojíte svoj RAYNET s hromadou služieb a ušetríte veľa času.

Rozlučte se s ručním přepisováním dat z e-shopu, fakturačního systému a Google nástrojů do RAYNETu. Spojili jsme totiž síly s Integromatem, automatizačním a integračním nástrojem od českých vývojářů.

Nebojte, nemusíte vedieť programovať, všetky integrácie a prepojenie si intuitívne naklikáte bez väčších IT znalostí. Automatizácia funguje na jednoduchom princípe: "Keď sa niečo stane, Integromat vykoná nejakú operáciu."

Predstavte si napríklad, že organizujete školenie a registrácia vám chodí cez Google formulár. V Integromatu si nastavíte, že keď vám príde nová registrácia, údaje o klientovi sa automaticky prenesú do nového Lead v RAYNETu.

Prezrite si postup krok za krokom v našom videonávodu:

 

Pretože nás Integromat poriadne nadchol, pripravili sme pre vás tiež školenie. Za pár hodín vás na ňom naučíme základné aj pokročilé funkcie pre automatizáciu každodenných manuálnych činností. Prebehne 6. decembra 2018 o 9:00 v pražskom Impact Hubu. Už teraz sa na vás tešíme!

Chcem na školenie

Prepojením RAYNET CRM a Integromatu si uľahčíte veľa každodenných činností. Pozrite na našu stránku na Integromatu a presvedčte sa sami, kde najdete i 7 přednastavených šablon.