Nahliadnite pod pokrievku toho, ako sa firmy aj podnikatelia vysporiadajú s tým, že ich tímy operujú zo spální a obývacích izieb - po zavedení núdzového stavu (COVID-19). Nasajte ich know-how, nastavenie mysle a pozrite na obchod z novej perspektívy.

(01) Stopercentní account management | Martin Brablec (Obsahová agentura)
V Obsahovke sa rozhodli pripraviť sa na prípadnú krízu a "zarábajú prachy" kým to ide. Martin v rozhovore hovorí o zakázaných dovolenkách, monitoringu na dennej báze aj rýchlejším akvizičným cyklom.
20:35
(01) Stopercentní account management | Martin Brablec (Obsahová agentura)
(02) Ako uživiť tridsať F2F konzultantov skrz on-line kanály | Aneta Martinek (GrowJob)
GrowJob musel počas týždňa prekopať svoj byznys a presunúť 100% svojich aktivít na internet. Aneta hovorí aj o tom, ako vyjednávali u svojich B2B klientov, aby nerušili zazmluvnené konzultácie.
12:10
(02) Ako uživiť tridsať F2F konzultantov skrz on-line kanály | Aneta Martinek (GrowJob)
(03) Divadlo Mier od marca živí "vkukné" | Albert Čuba (Divadlo Mier)
Zarobiť si na chod súkromného divadla, keď nemôžete predávať vstupenky, sa zdá takmer nemožné. Ostravaci z Divadla Mier to ale zvládajú a bavia ľudí dokonca niekoľkokrát v týždni.
18:10
(03) Divadlo Mier od marca živí "vkukné" | Albert Čuba (Divadlo Mier)
(04) Čo teraz robiť pre odberateľa vašej služby (špeciál pre SaaS firmy) | Karel Dytrych (Freelo)
Karel vedie Freelo a v rozhovore zdieľa, ako ponúkli pomocnú ruku firmám, ktoré s riadením firmy online zatiaľ nemali skúsenosti. Podelil sa aj to, ako sa teraz starajú o svojich predplatiteľov a ako sa starajú o dobrú náladu vo vlastnej firme.
18:05
(04) Čo teraz robiť pre odberateľa vašej služby (špeciál pre SaaS firmy) | Karel Dytrych (Freelo)
(05) Good spirit: Zavreli 15 pobočiek a okamžite vyvinuli produkt "na doma" | René Müller (Faency Fries)
René prerazil so svojou hranolkárnou natoľko, že ho časopis Forbes zaradil do výberu osobností 30pod30. Teraz ale René zdieľa, ako prišiel na trh s novým produktom, zatiaľ čo musel zavrieť všetky svoje bistra.
16:57
(05) Good spirit: Zavreli 15 pobočiek a okamžite vyvinuli produkt "na doma" | René Müller (Faency Fries)
(06) E-shop s vlastným rozvozom počas 24 hodín? No problemo! | Patrik Bauer (Řeznictví u Bobra)
Aby v mäsiarstve U bobra zachránili časť stratených príjmov, rozhodli sa počas jedného dňa rozbehnúť údenársky ehop s vlastným rozvozom. Poďme sa pozrieť, čo za tým stálo a aká je to výzva.
12:34
(06) E-shop s vlastným rozvozom počas 24 hodín? No problemo! | Patrik Bauer (Řeznictví u Bobra)
(07) Ako predávať so zatvorenými showroomy | Tomáš Vala (SIKO)
Poďme sa pozrieť, ako sa digitalizuje jedna z najstarších a najväčších rodinných firiem v Česku. Keď v marci zavreli svojich 51 predajní mohli sa oprieť o to, že už niekoľko rokov pracovali na online nástrojoch, ktoré ľuďom umožňovali výber kúpeľní a kuchýň.
15:27
(07) Ako predávať so zatvorenými showroomy | Tomáš Vala (SIKO)