V meste aj v teréne. Majte novú mobilnú RAYNETí appku vždy po ruke!

 
Základ stále drží –⁠ s mobilnou aplikáciou máte biznisový kontext všade, kde pracujete. Aplikácia je ale zároveň od píky „prekreslená“, takže vás bude baviť ju používať. A navyše vie Face ID, skenovať vizitky alebo zakladať Rýchle poznámky.

Prečo sa lepšie ovláda?

  1. Zachovali sme síce rovnaký layout prvkov, ale zásadne sme zmenili spôsob editácie záznamov. ✍🏻 Novo len kliknete na konkrétne miesto a hneď upravujete.
  2. Pribudlo modré tlačidlo, cez ktoré môžete zakladať nové záznamy z každého miesta aplikácie.
  3. Prihlasovanie do aplikácie je možné cez Face ID alebo odtlačok prsta. 🤳
  4. Vy-ňu-ňa-ný kalendár! 📅 Skvele vyzerá a ešte lepšie sa s ním pracuje. Kliknutím na prázdne miesto v kalendári naplánujete novú aktivitu. Dlhým podržaním poľa si ju pripravíte na preplánovanie alebo zmenu trvania. A navigovať sa medzi dňami môžete swipovaním alebo si cez roletku pomocou jednoduchého gesta zobraziť celý mesačný kalendár.

Toto je upgrade o 1000%, obrovský skok v UX/UI, fakt tlieskam.

Skvelá... super grafika aj organizácia okien, rozšírené funkcie, výborná práca s kalendárom oproti predchádzajúcej verzii.

Wau! Vyzerá to skvele a pohodlne sa to aj ovláda.

Konečne je appka v roku 2023.

Toto ☝️ je pár príkladov z desiatok pozitívnych spätných väzieb od beta testerov aplikácie. Ale týmto už končíme so samochválou a vy na oplátku bežte appku vyskúšať. :)

Skenovanie vizitiek 👤

Dostať nový kontakt do CRMka nemusí byť taká pruda. Funkcia Skenovanie vizitiek vie údaje z vizitiek prečítať, nahrať do RAYNETu a roztriediť ich. Keby sa to čiastočne nepodarilo a údaje sa prípadne nezaradili správne, môžete to doladiť pomocou gest drag and drop.

 

Rýchla poznámka z mobilu 📝

Keď si budete v teréne potrebovať rýchlo niečo poznamenať, odfotiť alebo nahrať, vyskúšajte túto novinku. Dostanete sa k nej dlhým podržaním ikonky aplikácie alebo modrého tlačidla na Nástenke v appke. Všetky rýchle poznámky, ktoré si pošlete z mobilu, potom nájdete na Nástenke desktopovej verzie RAYNETu, kde si ich môžete v kľude spracovať alebo previesť na ľubovoľný záznam – napríklad počas cesty vlakom alebo po návrate do kancelárie.

 

Nástenka, ktorá vás udrží v obraze 📊

Do appky sme pridali aj nástenku s grafom Vývoja predaja a Predajným lievikom, a to vrátane panelu s poznámkou.

 

Dá sa aplikácia niekde stiahnuť?

Áno, dá sa stiahnuť! V App Store alebo Google Play. A ak už appku nainštalovanú v telefóne máte, samovoľne sa vám zaktualizuje a vy sa len znova prihlásite tak, ako ste zvyknutí.

Chceme feedback?

Áno, chceme feedback! RAYNETí appka týmto nie je hotová – budeme ju priebežne zlepšovať. Nápadov už je teraz veľa (Vlastné zostavy, panel s rýchlymi odkazmi na Nástenke, vzťahy medzi klientmi atď.) a svojím hlasom môžete ovplyvniť, čo príde na rad skôr.¨

Bude webinár?

Áno, bude webinár! S „mobilkou“ sa v teréne dajú robiť skvelé veci. Preto nasypať do vás počas krátkeho času pokročilých tips&tricks – to byť naša cesta musí. <(°.°)> Stay tuned!