Vyvoněli sme 3 části RAYNETu, mrknite na ne 😉

 
Pokračujeme v úprave dizajnu nášho CRM. Aby sa vám s ním pracovalo o niečo ľahšie. 🙂 Zmenili sme dizajn produktov, cenníkov a dokumentov. A s novým vzhľadom prichádza aj viac funkcií.

Prečo ich meníme? 

V RAYNETe sme tak trochu posadnutí skvelým užívateľským zážitkom a metódou Kaizen, teda postupným vylepšovaním. Preto sme sa pustili do úprav 3 častí nášho CRMka, starostlivo ich otestovali s radom early adopters (ešte raz veľká vďaka všetkým, ktorí sa prihlásili na testovanie a pomohli nám vychytať muchy 🪰) a teraz ich prinášame všetkým. 🎉

Čo sa mení

  1. Produkty
  2. Cenníky
  3. Dokumenty

Stručne a jasne:

  • kompletne sme prekopali grafiku. Nový vzhľad je modernejší, prehľadnejší a čitateľnejší. 👀
  • pridali sme možnosť tvorby poznámok pri každom zázname #FarebneListockyPreVsetkych 🙂
  • … a všetko ostatné je v novom kabáte (diskusia, tabuľky, zoznamy, prílohy atď.). 🆕

Pozrime sa bližšie na to, čo sa zmenilo, presunulo a vylepšilo. ⬇️

Produkty

To najdôležitejšie sme posunuli tak, nech vás to cvrnkne do nosa. 👃 Na prvý pohľad tak vidíte napríklad názov produktu, jeho cenu, sadzbu DPH alebo náklady.

Nový panel

V paneli nižšie potom môžete sledovať Zaradenie v cenníkoch, Históriu predaja produktu alebo Odberateľa produktu.

 

Zmenou prešla aj celá pravá časť, ktorá je oveľa prehľadnejšia. Ľahko si pridáte obrázok produktu alebo prílohy, môžete zmeniť kategóriu, pridať štítok alebo sa pozrieť na vaše predaje.

 

Poznámky

Úplne novou funkciou sú poznámky. Ke každému produktu si môžete pridať poznámky a doplniť tak dôležitý kontext. Detailne ich pre vás do nápovedy popísala naša skvelá Terka z podpory, pozrite sa.  

 

Cenníky

Rovnakým faceliftom ako Produkty prešla tiež sekcia Cenníky. Zostáva jednoduchosť a prehľadnosť, pridávame farebné označenie kategórií, štítky a poznámky. 

Nový ceník

Dokumenty

Do tretice všetko dobré - Dokumenty. Vylepšili sme navigáciu a práca so súbormi je o kus rýchlejšia.

 

Detaily a podrobnosti o jednotlivých súboroch a priečinkoch sú teraz o dosť prehľadnejšie. Súbory si môžete zoradiť napríklad podľa veľkosti alebo poslednej úpravy. Alebo na prvý pohľad overiť vlastníka súboru. Vďaka novému bočnému panelu ľahko upravíte názov, nahráte novú verziu alebo napríklad pridáte štítok.

Vylepšenie dostala aj navigácia na úrovni zložiek. Cestu štruktúrou zložiek vidíte prehľadne a aj keď je vaša zložková štruktúra hlboká ako Macocha, nestratíte sa. 🙂

Čo nás fakt veľmi baví (a veríme, že bude aj vás 😉), je možnosť napojiť si Google Disk priamo do RAYNETu. 

 

Pokiaľ by vám zo začiatku čokoľvek nesedelo, môžete si jednoducho vzhľad Produktov, Cenníkov a Dokumentov prepnúť na ten pôvodný. Túto možnosť vám budeme držať niekoľko nasledujúcich týždňov.

 

Vieme, že zmien je mnoho. Nemusíte sa ale báť...bude ich oveľa viac. 😀 Design RAYNETu budeme postupne meniť aj v ďalších častiach, do konca roka určite stihneme minimálne Aktivity.