Prepojte RAYNET a Freelo a uľahčite si organizáciu práce

 
RAYNET spája sily s ďalším parťákom – nástrojom pre riadenie projektov Freelo. U Obchodných prípadov teraz môžete vidieť jednotlivé úlohy a to-do listy z Freelo.

Ako to presne funguje

Akonáhle oba systémy prepojíte, objaví sa vám v Obchodných prípadoch nová záložka Freelo. Pomocou nej si Obchodný prípad spojíte s ľubovoľným projektom, ktorý vo Freelo evidujete. Alebo si nový projekt vytvoríte priamo v RAYNETu.

Po spojení s projektom sa v Obchodnom prípadu objaví nástenka so všetkými úlohami a to-do listy, ktoré sa k danému projektu vzťahujú. Úlohy potom jednoducho rozdelíte konkrétnym členom tímu, ktorí ich budú postupne plniť a veselo vyraďovať. Nové úlohy si obchodníci vytvorí pokojne priamo v RAYNETu.

 

Pre vás to znamená:

  • perfektný prehľad o stave obchodných prípadov – vždy viete, čo je potrebné urobiť ďalej aj na čom daný obchod stojí,
  • lepšej organizácie – rozdelené úlohy si v rámci tímu nájdu ľahšie svojho príjemcu,
  • väčšiu transparentnosť – v Freelo uvidí obchodnou históriu klienta aj tí, ktorí do RAYNET nemajú prístup.

Preskúmajte, čo všetko Freelo vie. Prvých 14 dní u nich máte zadarmo.

"Skrz jednu aplikáciu sa rýchlo dostanem do druhej"

Janu Markovi prepojenie Freelo s RAYNET šetrí čas. V RAYNET mu vyhovuje, že môže rovnaký Freelo projekt napárovať s viacerými Obchodnými prípadmi klienta.

Zložitejšie zákazky riešime ako samostatné projekty, a práve pre tieto prípady sa nám integrácia s RAYNET moc hodí. Máme tak kontrolu nad jednotlivými výstupy projektu a vieme, že klient dostáva to, na čom sme sa dohodli.

Jan Marek, Česká cesta, spol. s r.o.

Jan Marek

 

Čo uvidíte vo Freelo?

Aplikácie odporúčame prepojiť obojstranne. Užívateľom, ktorí primárne pracujú s Freelo, ponúkne prepojenie rýchly obchodný kontext.

Vo Freelo sa po aktivácii integrácie objaví na detaile projektu záložka RAYNET. Projekt možno napojiť na Klienta a v tej chvíli vo Freelo uvidíte základné informácie o Klientovi, Históriu aktivít a Obchodné prípady, na ktoré sa dá priamo do RAYNET prekliknúť.

 

Pozrite na videonávod, ako RAYNET a Freelo prepojíte krok za krokom:

 

Pozrite na naše spoločné webináre

Chcete sa dozvedieť viac o Freele a ako z nášho prepojenia vyťažiť čo najviac? Pripravili sme pre vás hneď dvoch webinárov. Zistíte, ako ľahko používať RAYNET aj Freelo a zjednodušiť si tak prácu vo vašom tíme.

Webinár Freelo & Raynet – Od dopytu k úspešne dotiahnutému projektu
Súboj Freelo vs. RAYNET: najlepšie business tipy

Prihlásiť sa na webinár