Fakturujte pohodlne s novým prepojením od iDoklad

 
Vďaka prepojeniu s iDoklad môžete z RAYNET vystavovať faktúry extrémne pohodlne a navyše budete môcť využívať všetky výhody najobľúbenejšieho fakturačného nástroje v strednej Európe. Prečítajte si o nových funkciách a prepojte RAYNET a iDoklad podľa jednoduchého videonávodu.

Ako nové prepojenie s iDoklad funguje?

  1. Novú faktúru vytvoríte rovno z karty Obchodného prípadu v CRM. Faktúra sa vám zároveň otvorí v iDoklade v novej záložke prehliadača, kde ju môžete upraviť.
     

     

  2. Aj keď faktúru vytvoríte rovno v iDoklade, do RAYNET sa sama prenesie a zaradí k správnemu klientovi. Pokiaľ bude faktúra pre zákazníka, ktorého v CRM ešte nemáte, RAYNET ho za vás vytvorí.
     

     

  3. Medzi RAYNET a iDoklad sa automaticky prenáša všetky faktúry. V RAYNET tak napríklad uvidíte, ktorý klient vám ešte nezaplatil.
     

     

  4. Medzi systémy sa prenáša tiež všetky vaše produkty. Položky, ktoré v iDoklade neevidujete, sa automaticky prenesú do RAYNET.
     

     

Čo vám prepojenie prinesie?

  • V iDokladu získate plnohodnotnú fakturačnú službu s vlastnou mobilnou aplikáciou, v ktorej vystavíte faktúru odkiaľkoľvek na pár kliknutí
  • Zrozumiteľný prehľad o výdavkoch a príjmoch uvidíte na jednom mieste - v tabuľke, grafu, za deň, kvartál alebo rok
  • 100% prehľad o platbách – iDoklad vie párovať vystavené doklady s úhradami doručenými e-mailom hneď z niekoľkých českých bánk, a to z ČSOB, Komerčnej banky, Raiffeisenbank, Fio banky, Air Bank, Sberbank, Monet a UniCredit Bank. Podporované slovenských banky sú ČSOB, Fio, Tatra banka a VÚB banka.
  • Podklady pre daňové priznanie máte hotové za pár klikov
  • Vyrieši vám aj EET

Okrem toho je výhoda, že:

  • iDoklad stráži legislatívne zmeny za vás. Vaše faktúry aj celý iDoklad vždy 100% odpovedajú zákonom
  • Podpora iDokladu vám pomôže v každej účtovne zložitej situácii - bezplatne a priamo v aplikácii
  • Faktúry vytvárate online a vyberiete si aj ich vzhľad – stačí doplniť logo, podpis a texty a fakturujete ako profík
  • Možno jednoducho archivovať prijaté doklady. Naskenujte alebo odfoťte akúkoľvek účtenku či faktúru a zaraďte ich medzi nákladmi v iDoklade

Videonávod: Ako prepojiť RAYNET a iDoklad