Povinné polia vám pomôžu držať biznisové dáta kompletné

 
V RAYNET CRM totiž odteraz môžete nastaviť, ktoré polia musia vaši kolegovia povinne vyplniť. Získate vďaka tomu istotu, že máte v CRM úplne všetky dáta, ktoré pre svoj biznis potrebujete. Nová funkcia tak snáď pomôže všetkým zábudlivcom.

S príchodom nastavenie povinných polí sme učesali aj rozhranie v administrácii. Pridali sme do nej novú položku Nastavenie evidencie, kde sme zjednotili nastavenia Obchodných prípadov, Klientov, Leadov, Úloh a ďalších funkcií. Jednotlivé typy nastavení sme pri každej funkcii rozdelili do niekoľkých záložiek.

Pre povinné polia je dôležitá záložka Nastavenie polí, kde nájdete jednoduchý prehľad všetkých svojich polí. Povinné polia v ňom zatrhnete podobne, ako keď v mobile vyberáte, ktoré fotky zo včerajšej párty chcete zmazať.

 

Takže keď ako povinné pole u Klientov vyberiete Zdroj kontaktu alebo E-mail a potom pôjdete vytvoriť nového klienta, RAYNET vás nepustí ďalej, kým tieto polia nevyplníte.

Povinné polia pri konkrétnych fázach obchodu

S nastavením povinných polí pri Obchodných prípadoch sme šli ešte o krok ďalej. Nastavíte si u nich, v ktorých fázach obchodného prípadu bude vyplnenie poľa povinné. Ak ste napríklad realitný maklér a potrebujete si pri obchodoch zaznamenávať výšku rezervačnej zálohy, tak si:

  • vytvoríte vlastné pole s typom Číslo v Nastavenie evidencie,
  • pole si nastavíte ako povinné
  • a cez ozubené koliesko vyberiete, kedy bude povinné (napríklad vo fáze Pred uzavretím).
 

Odporúčame povinné polia naozaj vyskúšať. Budete mať vďaka nim istotu, že v RAYNET CRM evidujete všetky dáta, ktoré vám prídu vhod pri vyhodnocovaní obchodných procesov. A pokojne dajte vedieť, ako sa vám páči.